• Give us a call: +32472336331
  • Contact Us: info@exocovers.com

 

Op zoek naar de ultieme fietslamp?

Wij ook! Na een ellenlange zoektocht hebben wij eindelijk de lamp kunnen ontwikkelen waar fietsers al jaren van dromen, de A2.

De A2 valt direct op door zijn stoere gestroomlijnde design. Het volledig uit aluminium bestaande chassis maakt de lamp praktisch onverwoestbaar en kan hierdoor makkelijk de warmte van de krachtige CREE led's kwijt. 

  

De Nieuwst en helderste CREE XM-L U2 LED's

Dankzij het gebruik van de nieuwste LED technologie creëert de A2 een kristalheldere en brede lichtbundel van maar liefst 1400 Lumen! Hierbij is dit meteen een van de meest krachtige fietslampen verkrijgbaar! Genoeg om alle omstandigheden met gemak aan te kunnen. (Denk aan duistere off-road ritten bij +30km/h)
Omdat de lamp zo krachtig is zit er standaard een soft-starter ingebouwd. 
Bij het opstarten zal de lamp geleidelijk van de laagste naar hoogste stand opbouwen, om uw ogen te beschermen!

 

Easy on. Easy Off.

Bevestiging kan makkelijk met de bijgeleverde rubberen 'o-ring' of met de nieuw ontwikkelde 'GoPro' bevestiging. Dit laat je toe om de lamp stevig op je stuur te bevestigen met de meegeleverde 'GoPro' stuurbevestiging of om de lamp op je bestaande 'GoPro' bevestigingen te monteren. Super makkelijk!
Dankzij de stevige bevestiging ben je ook zeker dat de lamp niet gaat bewegen tijdens het ruigere werk en dat je licht blijft schijnen waar jij het wenst!

 

Compacter dan een halve Iphone!

Als je denkt dat een grote lichtopbrengst ook een groot formaat of een groot gewicht met zich meebrengt dan ken je de A2 nog niet!
Met amper 95g en afmetingen van 50.3mm op 43mm is het een van de compactste lichtunits op de markt!

 

 

Compacte, Onverwoestbare Accu

De A2 wordt geleverd met een volledig aluminium accu omgeven door een rubberen hoes. Deze combinatie maakt de batterij erg robuust en waterdicht.
Ook worden enkel de beste Sanyo batterijcellen worden voor de A2 batterijen gebruikt.(in tegenstelling tot vele andere producenten)
Ook lange ritten zijn mogelijk dankzij de 5200 mAh capaciteit die de lamp tot 2.5u op volle kracht kan laten schijnen!
Indien de batterij veel van zijn kracht verloren is zal de lamp dit aangeven door zijn groene led naar rood te verkleuren. 
Als de accu bijna helemaal op is, zal de led rood/geel flitsen. Dit gebeurt eveneens indien de lamp zou oververhitten, om mogelijke schade te voorkomen.
Super veilig dus!

 

Uitwisselbare lenzen!

De lenzen zijn makkelijk te wisselen dankzij de demonteerbare lenshouders.
Standaard ontvang je 2 brede heldere lichtbundel lenzen + 4 kleurlenzen, 2 blauw en 2 rood.

 

Kies uit Zwart, Blauw of Roze!

Kies de opvallende blauw of roos geanodiseerde versie of kies voor het diepe en subtiele zwart voor de high-quality look! 

 

BACK TO TOP